new-logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bandenservice bij Autobedrijf Tanis

Autobedrijf Tanis heeft altijd een interessant aanbod van zomer-, winter of all season-banden. Alle premiummerken en huismerkbanden kunnen wij u leveren en voor u monteren. Natuurlijk zijn wij ook ingericht voor het monteren van Runflat banden (anti-lek).

Tevens kunt u bij ons terecht voor het monteren of inleren van de nieuwe TPMS-sensoren.

Sinds 2014 zijn autofabrikanten verplicht al hun modellen uit te rusten met 'direct TPMS'. Dat staat voor het nieuwste Tyre Pressure Monitoring System. Dit systeem is gebaseerd op bandenspanning sensoren die standaard in de velgen zijn ingebouwd.

Afspraak maken

Maak van tevoren een afspraak, dan zetten wij de banden klaar en we wisselen deze om terwijl u wacht. En weet u dat wij uw zomer- of winterbanden kunnen opslaan? Dat is toch wel heel makkelijk. Geen gesleep en veilig opgeslagen in een goed geventileerde opslag.

Wij staan altijd voor u klaar met vakkundig personeel. Terwijl u wacht staat, schenken wij uw koffie in. Ook kunt u gebruik maken van gratis wifi voor uw laptop of telefoon. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij Autobedrijf Tanis thuis voelt.

Tanis_Diensten_Detail_Banden

Werkplaatsafspraak plannen?

Contactgegevens

Volg ons op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website