Over Autobedrijf Tanis

Van harte welkom op de website van Autobedrijf Tanis al meer dan 40 jaar de mobiliteit partner als het gaat om in en verkoop van occasions en het onderhoud van uw personenauto of bedrijfswagen. Autobedrijf Tanis is een echt familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon in Waddinxveen. In 1990 zijn we begonnen aan het Noordeinde, daar werd de ruimte te klein waardoor wij in December 2004 zijn verhuisd naar de Noordkade 44 in Waddinxveen. Aan de Noordkade treft u onze ruime showroom het occasionplein en de professionele werkplaats. Deze is voorzien van alle moderne gereedschappen, uitlees apparatuur, airco station, e.d. en vakkundig personeel zodat uw voertuig altijd in goede handen is.Door onze jarenlange ervaring en goede contacten binnen de automotive branche in Nederland hebben wij dagelijks nieuwe aanvoer van jonge occasions van diverse merken en modellen. Bij ons treft u altijd een voorraad van 80 BOVAG Occasions voorzien van Teller rapport (NAP pas) en onderhoudshistorie. Natuurlijk is inruil van uw huidige auto mogelijk.


In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, bandenservice, aircodiagnose, storing diagnose met moderne uitlees apparatuur en de APK keuring van uw personen- of bedrijfswagen. Dit alles in onze eigen professionele werkplaats. Diverse uitleen auto’s beschikbaar.


Bij Autobedrijf Tanis treft u alleen Occasions die in uitstekende staat verkeren, jonge occasions en goede inruilauto’s (ook voor de kleine beurs), natuurlijk voorzien van NAP Pas, gereinigd en gecontroleerd op 100 punten. Tevens bieden wij u de mogelijkheid te kiezen uit diverse garantiepakketten van 1 tot 6 maanden BOVAG garantie. Door scherpe inkoop streven wij ernaar de occasions tegen de scherpste prijzen aan te bieden, zonder dat dit ten koste gaat van onze service en kwaliteit.

Graag tot ziens bij Autobedrijf Tanis.


Remo & Joop Tanis

Groot assortiment

Zowel in onze showroom als op ons ruime buiten terrein bieden wij u een groot assortiment aan kwaliteit’s occasions met een ruime variatie aan merken, modellen en uitvoeringen. Benzine en diesel motoren en natuurlijk benzine motoren met een LPG 3 gas installatie.


  


Wanneer de auto die u zoekt niet in ons assortiment aanwezig is, kunt u bij ons vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen. Wij zoeken dan voor u naar de auto die aan uw wensen voldoet. Onze occasions worden bij binnenkomst gereconditioneerd, dit houdt in dat de auto's worden onderworpen aan een uitgebreide technische keuring waarna ze professioneel worden gereinigd en worden voorzien van een kilometer certificaat van (Nationale Auto Pas).


  


RDW erkenning

De Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) vervult sinds 1949 een centrale rol in de voertuigketen tussen de landelijke overheid, particulieren en ondernemingen. Autobedrijf Tanis staat geregistreerd als RDW-erkend autobedrijf. Dit houdt onder andere in dat kentekens door het bedrijf zelf te naam mogen worden gesteld en dat proefritten zijn verzekerd. Toekenning van de licentie voor deze erkenning is onderhevig aan strenge, periodieke controles. Vanaf 1 januari 2014 beheert de RDW de database met tellerstanden. In deze database staan alle kilometerstanden en data vermeld die ooit geregistreerd zijn
Teller rapport / Nationale Auto Pas

Ons bedrijf is aangesloten bij de Nationale Auto Pas / het teller rapport van de RDW. Het teller rapport staat garant voor de juistheid van de kilometerstand zoals deze wordt aangegeven op de kilometerteller die aanwezig is in de auto. De Nationale Auto Pas is de enige onafhankelijke instantie bij wie de historie van de tellerstand van een voertuig op zoveel mogelijk momenten wordt vastgelegd
Bovag

Autobedrijf Tanis is aangesloten bij de BOVAG. Dit kwaliteitskeurmerk voor autobedrijven houdt in dat een auto kan worden geleverd met het bekende BOVAG garantiebewijs (verkoopprijs boven de € 4500,00). Dit garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan auto, onderdelen en toebehoren. Daarnaast kunt u altijd aanspraak maken op het onafhankelijke ANWB/BOVAG Bemiddelingsbureau.
Verzekering en Financiering

Autobedrijf Tanis is uw partner op het gebied van verzekering en financiering van uw nieuwe auto, welke wij indien gewenst voor u verzorgen. Wij werken samen met De AutoFinancier.
Deze Financier maakt het mogelijk binnen een half uur een passende financiering op maat te verzorgen.

Tevens bieden zij de mogelijkheid tot het verzekeren van uw auto. Doordat deze organisatie zoveel contracten verwerkt is dit mogelijk tegen de scherpste tarieven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verbazen. Voor meer informatie betreffende verzekering en financiering klik hier.
Betalingsmogelijkheden / PIN

U heeft bij ons de mogelijkheid om te pinnen, u kunt bij aflevering van uw nieuwe auto, de bank opdracht geven uw pin limiet tijdelijk te verhogen, zodat u niet met contant geld over straat hoeft. Dat is veiliger en bieden wij als extra service. Betaling per internetbankieren is natuurlijk ook mogelijk.
Kidscorner

Een auto uitzoeken is leuk, zeker als u in alle rust kunt kijken.Daarom hebben wij ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen lekker spelen in de kidscorner daar hebben wij speelgoed, kinderauto’s, een kinderzitje en natuurlijk een lekkere zoethouder. Nieuw zijn de kinderauto’s in de kidscorner deze zijn vrij te gebruiken en eventueel ook nieuw te leveren.
Accessoires

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor accessoires zoals:
• Audio
• Lichtmetalen velgen
• Carkit
• Alarm systemen met certificaat
• Spoilers e.d.

Voor meer informatie klik op de button accessoires.


Wanneer u bij het monteren van accessoires of onderhoud even moet wachten, maken wij voor u altijd een verse kop koffie, kop thee of een lekker koel glas fris.


Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.


Graag tot ziens bij Autobedrijf Tanis in Waddinxveen.. (Zuid Holland)