new-logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Storingsdiagnose

Het gebruik van elektronica in de auto heeft een flinke vlucht genomen. Door processen elektronisch te maken zijn nieuwe wegen ingeslagen en heeft techniek een boost gekregen. Nieuwe wegen met daarbij nieuwe waarschuwingssystemen. Een lampje gaat in het dashboard branden. Uw auto of bedrijfswagen geeft aan dat er iets mis is.

Tip: onze diagnosespecialisten kunnen de meeste storingen achterhalen en repareren, zelfs als het lampje weer uit is gegaan.

Autobedrijf Tanis beschikt over de modernste diagnose-apparatuur waarmee we snel en vakkundig een diagnose kunnen stellen.

Zo beschikken wij over de nieuwste Snap-On diagnose tool de Triton-D8, de TEXA Navigator uitlees tool en de ODIS Diagnose tool voor VAG groep.
 

  • Hiermee voorkomt u dat u onnodig teveel betaald aan onnodige reparaties of vervanging van dure onderdelen.
  • Voorkomt tijdverlies
  • Inclusief uitgebreid storingsdiagnose-rapport
  • Veilig en met een gerust gevoel weer de weg op!

Het verschil tussen uitlezen en een diagnose stellen

Uitlezen: 
Met het uitlezen van de computer van het voertuig kunnen we alle foutcodes inzien. Met deze codes wordt bepaald wat de strekking is. Lang niet alle gemelde foutcodes zijn van belang voor de veiligheid of van invloed op de prestaties. Soms is alleen een reset nodig om weer veilig de weg op te kunnen.  

Diagnose stellen: 
Nadat de computer van het voertuig is uitgelezen, is de volgende stap te bepalen waar de foutcode is ontstaan. Bij sommige foutcodes is de conclusie snel te maken, bij andere foutcodes is nader onderzoek nodig om tot de kern van het probleem te komen. Nadat de diagnose is gesteld kan worden bepaald wat er nodig is om de storing te verhelpen. 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze monteurs, zij helpen u graag verder. 

4
man

Werkplaatsafspraak plannen?

Contactgegevens

Volg ons op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website