new-logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Zakelijk leasen

In de showroom van Autobedrijf Tanis staan niet zomaar occasions, maar top occasions. Stuk voor stuk juweeltjes. In onze showroom met een groot aanbod en ruime keuze is de kans groot dat u slaagt. En ook voor een mobiliteitsoplossing via Financial Lease. Of u nu een cateringbedrijf runt, schilder bent of rijschoolhouder, bij Autobedrijf Tanis - en voor de lease bij Financial Lease - kunt u terecht!

Financial Lease is de enige leasevorm met fiscaal voordeel. U bent namelijk direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u veel belastingvoordelen hebt. Daarnaast geniet u van veel vrijheden zoals onbeperkte kilometers en eigen keuze in verzekering en onderhoud.

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee u een auto of bedrijfswagen kunt aanschaffen. Financiallease betaalt namens u de aanschafprijs. De BTW betaalt u zelf, dit kunt u terugvorderen bij de belastingdienst.
Aan u de keus

Aan u de keus of u gaat voor een korte of lange looptijd, variërend van 12 tot maximaal 60 maanden. Kiest u voor een optionele aanbetaling?

En hoe hoog wordt uw slottermijn? Hoe hoger beide zijn, hoe lager uw maandlasten uitvallen. Kortom, een financieringsvorm op maat. Financial lease is ook fiscaal een aantrekkelijke financiering. U wordt direct eigenaar van het nieuwe voertuig, waardoor het een investering wordt die niet drukt op de liquiditeit. U kunt namelijk het voertuig op de balans zetten.

Voor vragen en een financiallease aanvraag voor een van onze occasions belt u met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag! Bel 0182-610812 of mail verkoop@autobedrijftanis.nl.

Vragen of interesse?

Contactgegevens

Volg ons op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website